Vartalohoidot

Vartalon iho on ohuempi ja kuivempi ja usein myös valitettavasti sen hoito unohdetaan. Iän myötä iho veltostuu ja rypistyy, ihonalaiskudokseen muodostuu selluliittia. Vartalohoidoissa otetaan huomioon asiakkaan toiveet ja tavoitteet, laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma sekä ohjeistetaan kotihoidon toteutuksessa.

Selän mekaaninen puhdistus 40,00 eur

Sis. selän alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus/timanttikuorinta, naamio, vartalovoide.

Kuumakivihieronta alk. 60,00 eur

Kuumakivihieronta rauhoittaa ja rentouttaa stressaantunutta kehoa ja mieltä. Lämpimillä kivillä tehtävässä hieronnassa lihakset rentoutuvat, elimistön aineenvaihdunta tehostuu ja lihaskireydet helpottavat. Mahdollisuus toteuttaa myös kuumakivihierontaa esim. selän alueelle.

Thalasso vartalon kuorintahoito 77,00 eur

Eteeristen öljyjen ja merisuolojen ansiosta Thalasso-kuorintahoito puhdistaa ja uudistaa ihoa tehden siitä pehmeän, raikkaan ja elinvoimaisen. Vartalohoito sis. alkupuhdistus, vartalon kuorinnan sekä hieronnan.

Thalasso muokkaava vartalohoito 79,00 eur

Merisuolan- ja levien ansiosta Thalasso -hoito edesauttaa nestekertymien ja kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoito kiinteyttää ja muokkaa ihoa, vähentää selluliitin aiheuttamia epäesteettisiä ongelmia. Vartalohoito sis. alkupuhdistuksen, seerumin, savi-merisuolanaamion sekä vartalon hieronnan.