Tuotteet


Anumati Naturals on ihana kotimainen luomu ihonhoitosarja. Se on luotu Suomalaisen kansanperinteen sekä luonnon inspiroimana. Raaka-aineet pohjautuvat kasviuutteisiin sekä luonnollisiin ravintoaineisiin mm.kasvit, marjat sekä kukat. Tuloksellinen ihonhoitosarja niin miehille kuin naisille joka tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, parantaa ihon kestävyyttä pohjolan ilmastossa, aktivoi ihon uudistumista sekä parantaa ihon sävyä.

http://anumatinaturals.fi/

an

 

 

 

 

 

 

Boho on ekologinen ja eettinen luonnonkosmetiikkasarja. Boho green make up on värien iloittelua ekologista ja eettistä ajattelua  aina ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomuraaka-aineita.

http://www.bohosuomi.fi/

boho-green-rev

 

 

 

 

 

 

We love the planet- luomudeot!

Ihanan raikkaat luomudeodorantit, valmistettu100 % luonnonmukaisista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia  ja näin ollen deodorantti on turvallinen ihollesi.

deoesite dodo

 

 

 


 

 

 

 

 

Frantsila on kotimainen luomuyrttitila joka tunnetaan kansanperinteeseen nojautuvifrantsila_logosta hoitotuotteista.
Pinni & puuteri käyttää valikoituja Frantsilan tuotteita sinun hyvinvointisi tueksi.

http://frantsila.com/frantsilan-luomuyrttitila


 

 

 

Alexandria body sugaring – Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!
Makea tapa poistaa häiritsevät ihokarvat.

Sokeri on 100 % luonnontuote jolla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa. Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa epätoivottuja karvoja ja sen avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaasti. Ihokarvojen poiston lisäksi sokeri kuorii ihon hellävaraisesti.

http://www.katinkosmetik.com/

huulet-small