Ajankohtaista

https://www.annalindh.com/press

Sain kunnian olla mukana toteuttamassa kampaus ja meikkitaidetta Anna Lindhin uuteen Unique hääpukukokoelmaan. .https://www.annalindh.com/about-1


Feminine Yin® jooga täydentää palvelutarjontaa!

Feminine Yin® on Suomessa kehitetty, naiseutta eheyttävä Yinjooga-harjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa.

Harjoituksen aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä muutamia naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä, joilla voidaan tukea asentojen vaikutusta. Harjoitus vahvistaa ja lisää luovuutta, itsensä arvostamista, hyväksyntää sekä rakastamista.

Yinjooga tukee ja edistää sidekudos-alueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin jonka aikana keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.


Herättelevä jooga, elävöittävä ja hoitava guasha workshop ja minivoimakuvaus lämminhenkisessä seurassa odottavat sinua!


Tule kevään valoisimpaan tapahtumaan voimaan hyvin ja inspiroitumaan.


Saat:
– elinvoimaa ja virkeyttä joogasta (ei edellytä aiempaa kokemusta)
– lounas ja välipala
– opastuksen ihonhoitoon ja kasvojen verenkierron elävöittämiseen guasha-tekniikalla. Saat mukaasi kotiin oman guashalastan ja ohjeet omatoimiseen käyttöön.
– rentouttava valomeditaatio-harjoitus sekä minivoimakuvaus. Kuvaus tapahtuu ammattikuvaajan toimesta Eerikinkartanon idyllisessä miljöössä ja jokainen osallistuja saa itsestään yhden kauniin täysresoluutiokuvan sähköisesti toimitettuna.


Tapahtuman joogasta vastaa Heartful yoga ohjaaja Sanna-Marika Luther, Guasha workshopin vetää kauneustaikuri Niina Vattulainen (Pinni&Puuteri) ja minikuvauksen järjestää Ilona Oranen (Valo Films / Voimakuvaus).


Ohjelma la 7.5.2022


klo 10:30 saapuminen
klo 11:00 herättelevä jooga 
klo 12:00 lounas ja kahvi
klo 13:00 guasha workshop
klo 14:00 valomeditaatio ja minikuvaus
Välipalaa tarjolla


Tapahtuma päättyy klo 16:00


Hinta 
(sis. ohjelma, ruoka, guasha, kuva) 

135€ / Early Bird
145€ / 24.4 jälkeen

https://www.pinnijapuuteri.fi/tuote-osasto/hyvinvointi/
Ilmoittaudu mukaan: ilona.oranen@gmail.com
Vuodenhääyritys lovemedofiOi että ?on niiiin ilo ja kunnia olla mukana Vuoden Hääyritys 2022-finaaliäänestyksessä ✨✨

Olen ehdolla hääkauneuspalveluiden kategoriassa. Finaaliäänestys on käynnissä jatkuen 21.1.22 klo 16 saakka.

Oman äänesi voit käydä antamassa http://www.lovemedo.fi/l/vhy2022✨

On niin suuri kunnia saada tälläinen huomionosoitus omaa työtä kohtaan ✨ Teen kauneustaikoja isolla sydämellä jokaisen morsiamen kauneutta yksilöllisesti korostaen, niinhän se syntyy -käsityönä kauneus ❤️✨

#vuodenhääyritys #lovemedofi #saaäänestää #pinnijapuuteri #pinnijapuuterikruununhaka #hääkauneuspalvelut #käsityönakauneus #ajatontakauneutta #häät2022


Pinni & puuteri avaa toimipisteen Helsinkiin Kirjatyöntekijänkatu 6.

Palvelemme ajanvarauksella ja aikoja voi varata alkuun soittamalla 0445961878. Palvelutarjontaan kuuluu valikoidut kauneus-ja hyvinvointipalvelut. Nettisivut sekä ajanvaraus ovat työn alla. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

Pinni & puuteri tarjoaa Yin Your Skin® Pro-kosmeettista gua shaa, hoidot varattavissa nyt!

Ohessa tiedote Katja Kokon blogista:
https://katjakokko.com/yin-your-skin-pro-koulutuksen-kayneet-kosmetologit-ja-akupunktiohoitajat/

Häät.fi artikkeli 18.12.2020  https://www.haat.fi/artikkeli/intiimit-haat-metsan-sylissa luovuuden puuskassa toteutettu yhteistyökuvaus Piirto photographyn kanssa päätyi lopulta Häät.fi nettisivuille.

Luova tauko

Pinni & puuteri lomailee ajalla 5.9 – 14.9. Verkkokaupan ostokset käsitellään vkon 38 alkupuolella. Ihanaa alkavaa syksyä ❤

TIEDOTUS
Pinni & puuterin toiminnasta korona-aikana:

Pinni & puuterin palveluajatus (jo ennen tätä tilannetta) on ollut selkeä: palvelen yksi asiakas kerrallaan mahdollistaen juuri Sinulle oman ajan sekä lempeän läsnäolon hyväätekevillä kauneus- ja hyvinvointipalveluilla.

Toimin vastuullisesti, jokaisen asiakkaan jälkeen pesen, puhdistan, desinfioin pinnat sekä välineet sekä kuumasteriloin työvälineet uutta asiakaskohtaamista varten.

Olen entisestään lisännyt puhdistusta sekä desinfiointia ja ohjaan sinut saapuessasi pesemään sekä desinfioimaan kätesi ❤️ niin ja talo tarjoaa myös hengityssuojan ❤️

Ajanvaraus toimii edelleen nettiajanvarauksen kautta, mikäli et löydä sopivaa aikaa otathan yhteyttä niin sovitellaan kalentereita.

Haluan osaltani muistuttaa että nyt jos koskaan omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on todella tärkeää. Nautithan pienistä hetkistä, hyvää tekevästä kosketuksesta sekä iloa ja valoa tuovasta lempeän läsnäolevasta palvelusta, tule rentoutumaan paikkaan joka on luotu rakkaudella Sinun hyvinvointisi tueksi ❤️ Kiitos ❤️

Olemme mukana!
Bridal Lounge, uusi upea häätapahtuma, 21.3.2021 Kuopiossa.

Tarkemmat tiedot: http://www.bridallounge.fi

Lämmin kiitos kaikille äänestäneille!
3.sija Vuoden 2019 hääkauneuspalveluissa. Kaunis kiitos tästä huomionosoituksesta rakastamaani työtä kohtaan.
—————————————————————
Mikä aloitus vuodelle 2020, sain ilokseni tiedon että Pinni & puuteri on äänestetty mukaan Vuoden hääyritys 2019-finaaliäänestykseen! Yritykseni on mukana Vuoden hääkauneuspalvelu- kategoriassa. Voit äänestää minua oheisen linkin kautta.