Ajankohtaista


Pinni & puuteri tarjoaa ainoana Pohjois-Karjalaisena kauneushoitolana Yin Your Skin® Pro-kosmeettista gua shaa, hoidot varattavissa nyt!
Ohessa tiedote Katja Kokon blogista:
https://katjakokko.com/yin-your-skin-pro-koulutuksen-kayneet-kosmetologit-ja-akupunktiohoitajat/

Häät.fi artikkeli 18.12.2020  https://www.haat.fi/artikkeli/intiimit-haat-metsan-sylissa luovuuden puuskassa toteutettu yhteistyökuvaus Piirto photographyn kanssa päätyi lopulta Häät.fi nettisivuille.

Luova tauko

Pinni & puuteri lomailee ajalla 5.9 – 14.9. Verkkokaupan ostokset käsitellään vkon 38 alkupuolella. Ihanaa alkavaa syksyä ❤

TIEDOTUS
Pinni & puuterin toiminnasta korona-aikana:

Pinni & puuterin palveluajatus (jo ennen tätä tilannetta) on ollut selkeä: palvelen yksi asiakas kerrallaan mahdollistaen juuri Sinulle oman ajan sekä lempeän läsnäolon hyväätekevillä kauneus- ja hyvinvointipalveluilla.

Toimin vastuullisesti, jokaisen asiakkaan jälkeen pesen, puhdistan, desinfioin pinnat sekä välineet sekä kuumasteriloin työvälineet uutta asiakaskohtaamista varten.

Olen entisestään lisännyt puhdistusta sekä desinfiointia ja ohjaan sinut saapuessasi pesemään sekä desinfioimaan kätesi ❤️ niin ja talo tarjoaa myös hengityssuojan ❤️

Ajanvaraus toimii edelleen nettiajanvarauksen kautta, mikäli et löydä sopivaa aikaa otathan yhteyttä niin sovitellaan kalentereita.

Haluan osaltani muistuttaa että nyt jos koskaan omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on todella tärkeää. Nautithan pienistä hetkistä, hyvää tekevästä kosketuksesta sekä iloa ja valoa tuovasta lempeän läsnäolevasta palvelusta, tule rentoutumaan paikkaan joka on luotu rakkaudella Sinun hyvinvointisi tueksi ❤️ Kiitos ❤️

Olemme mukana!
Bridal Lounge, uusi upea häätapahtuma, 21.3.2021 Kuopiossa.

Tarkemmat tiedot: http://www.bridallounge.fi

Lämmin kiitos kaikille äänestäneille!
3.sija Vuoden 2019 hääkauneuspalveluissa. Kaunis kiitos tästä huomionosoituksesta rakastamaani työtä kohtaan.
—————————————————————
Mikä aloitus vuodelle 2020, sain ilokseni tiedon että Pinni & puuteri on äänestetty mukaan Vuoden hääyritys 2019-finaaliäänestykseen! Yritykseni on mukana Vuoden hääkauneuspalvelu- kategoriassa. Voit äänestää minua oheisen linkin kautta.