Kasvohoidot

Kasvojen iho tarvitsee erityistä hoitoa, se on näkyvin osamme ihosta joka ottaa vastaan tuulet ja viimat, pakkasen pureman ja auringon hehkun. Ihossa näkyvät vierineet vuodet ja eletty elämä. Kun saavut kasvohoitoon valitsen juuri sinun ihollesi parhaan hoitotavan sekä tuotteet,  ja teemme sinulle yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman.

Timanttihionta 

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti mutta tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Iho näyttää ja tuntuu hoidon päätteeksi kirkkaammalta, tasaisen väriseltä sekä puhtaammalta. Sopii normaalille iholle, rasvaiselle, epäpuhtaalle, pintakuivalle sekä ikääntyvälle iholle. Myös pigmentti ja arpien hoitoon. Timanttiin on mahdollista yhdistää erikoishoidon tuotteet jolloin hoidon hintaan lisätään tuotelisä.

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito sis. ihon alkupuhdistuksen ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla, ihon kuorinta timanttimikrohionnalla, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, kasvojen, kaulan sekä decolteen rentouttavan hieronnan, ihotyypin mukaiset hoitovoiteet.

Pura + puhdistava  ja tasapainottava kasvohoito 

Epäpuhtaalle iholle jossa talituotanto runsasta. Tasapainottaa talintuotantoa, ehkäisee epäpuhtauksia. Kasviuutteet tasapainottavat ihon pH:ta ja kosteuspitoisuutta. Hoidon päätteeksi ihosta tulee puhdas ja pehmeä.

Kosteuttava kasvohoito 

Kaikille ihotyypeille sopiva kosteuttava kasvohoito. Bioline Agua + hoitolinja kosteuttaa intensiivisesti kosteusköyhää ja kuivuuteen taipuvaa ihoa. Vaikuttavina raaka-aineina 3D-hyaluronihappo, valkoinen teeuute, hunaja.

Natural balance – ihoa uudistava ja tasapainottava kasvohoito 

Kaikille ihotyypeille sopiva kasvohoito joka palauttaa ihollesi vitamiinien, mineraalien ja hapen luonnollisen tasapainon. Natural balance on luonnonläheinen, raikastava, kosteuttava, iho-ongelmia sekä ikääntymistä ehkäisevä kasvohoito.


Beauty Garden luomu kasvohoito 

Beauty gardenin korkealaatuinen luomukosmetiikka yhdistettynä ihanan rentouttavaan kasvohoitoelämykseen. Sis. ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan hieronnan, yksilöllisesti valitun naamion sekä ihon hoitovoiteet.i

Toskani kemiallinen happokuorinta 

Kemiallinen happokuorinta on tehokas ihonhoitomenetelmä jolla voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia sekä heleyttää ihoa. Kuorinnan ansiosta ihosta tulee raikkaampi, sileämpi sekä nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu, epäpuhtaudet vähenevät, pintakuivuuden aiheuttamat juonteet vähenevät, ihon kimmoisuus paranee ja kollageenin muodostuminen nopeutuu. Kuorinnan jälkeen ihosi on vastaanottavaisempi myös hoitotuotteille.

Kemiallisilla happokuorinnoilla voidaan hoitaa:

– aknea ja aknearpia
– ikääntymisen merkkejä anti age-hoito
– rypyt sekä juonteet
– pisamat, maksaläiskät
– epätasainen ihon väri
– karhea ja hilseilevä iho
– arvet
– auringon vaurioittama iho
– laajentuneet huokoset
– tukkeutuneet talirauhaset
happokuorinta
Käytän ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja Toskani Cosmeticsin turvallisia, farmaseuttisia ihonhoitotuotteita. Hoidossa käytettävä happo valikoidaan juuri Sinun ihon tarpeiden mukaan. Jo yhden hoitokerran jälkeen ihosi on paremman näköinen, raikkaampi ja kirkkaampi. Pitkäaikaisempi ja näkyvämpi tulos saavutetaan hoitosuunnitelman mukaisella sarjahoidolla.

* kuvassa happokuorinta tehtiin mantelihapolla, joka tervehdytti ihon sävyä ja kirkasti kasvojen yleisilmettä.

Toskani mikroneulaus, dermaroller  

Toskani mikroneulauksella ihoon tehdään pieniä mikrokanavia joiden kautta aktiiviset aineet imeytyvät solutasolle, iho kirkastuu, virkistyy, ja ihon kollageenituotanto aktivoituu. Mikroneulauksella voidaan hoitaa niin kasvojen- kuin vartalonihoa.

Hoitoaiheet:

– Arvet niin kasvoilla kuin vartalolla ( akne, paloarvet, raskaus- ja venymäarvet )
– Veltostunut iho
– Juonteet ja rypyt
– Laajentuneet ihohuokoset
– Pigmentaatiot; maksaläiskät sekä ikäpigmentti
– Epätasainen ihonväri
– Selluliitti

Hoito-ohjelma rakentuu yksilöllisesti asiakkaan ihonhoitotarpeen mukaan ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelen 4-6 kerran sarjahoitoa.