Hääkauneuspalvelut

Kun olet vastannut kosintaan – oi kyllä! otathan minuun yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse pinnijapuuteri@gmail.com tai oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.
Mikäli  lähestyt sähköpostitse kerrothan seuraavat asiat, vihkimisen ajankohta milloin ja missä, palvelu jonka minulta toivot hääkampaus & meikki vai pelkkä meikki tai kampaus, kuinka toivot kaunistuksen tapahtuvan liikkeelläni Lehmossa, kotikäyntinä vaiko juhlapaikalla. Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, huomioithan että päivisin työskentelen hoitolan puolella joten päiväsaikaan olen huonosti kiinni saatavissa.

Palvelen hääpareja sekä hääväkeä ensisijaisesti Itä-Suomen alueella, mutta minä ja meikkipakkini saavumme sinne missä kauneustaikoja tarvitaan!

Löydät palveluni myös Häät.fi palveluhakemistosta: https://www.haat.fi/haapalvelu/pinni-puuteri
Sekä linkki Häät.fi artikkeliin 18.12.2020  https://www.haat.fi/artikkeli/intiimit-haat-metsan-sylissa


Hinnasto hääkauneuspalvelut 2021

Kampaus ja meikki paketit sisältävät kokonaisuuden suunnittelun, koekampauksen & meikin sekä itse hääpäivän kampauksen ja meikin. Meikkiin sisältyy ihon valmistelu meikkiä varten, ihon pohjustus, kulmien siistiminen sekä irtoripsitupsut.

Meikki & kampaus lyhyet hiukset alk. 249 eur

Meikki & kampaus puolipitkät hiukset alk. 279 eur

Meikki & kampaus pitkiin hiuksiin alk. 325 eur

Meikki & kampaus extra pitkiin hiuksiin alk. 359 eur

Häämeikki sis. suunnittelun ei koemeikkiä alk. 85 eur

J
uhlameikit muulle hääseurueelle alk. 65 eur

Hänen kauneutensa – Ihoa heleyttävä kasvohoitoelämys joka pitää sisällään ihon alkupuhdistuksen sekä kuorinnan, kulmakarvojen muotoilun, ylellisen kasvonaamion sekä kasvojen, kaulan ja decolteen rentouttavan hieronnan 105 eur.

 


Hääkaunistuksien hinta tarkistetaan aina sesongin alussa, varauskirja vuodelle 2022 on jo vallitsevan Korona-tilanteen vuoksi avattu.
Morsiuspalvelut voidaan sopimuksen mukaan toteuttaa joko liikkeelläni Lehmossa tai joustavasti ympäri Suomen. Kun kauneuspalvelut toteutetaan muualla kuin toimipisteessäni Lehmossa lisäämme kilometrikulun 0,43 snt/km sekä siirtymälisän 20 eur.