Juhlakampaukset – ja meikit

Kun kyseessä on wanhojen tanssit, Yo-juhlat, ammattiin valmistujaiset, syntymäpäivät, häät, tai muutoin Sinulle tärkeä hetki jota haluat juhlistaa kauniilla kampauksella ja meikillä olen palveluksessasi. Kampaukset ja meikkaukset voidaan sopimuksen mukaan järjestää joko liikkeelläni Lehmossa, kotikäyntinä tai joustavasti juhlapaikalla.

Juhlakampauksen sekä meikin suunnittelussa otan huomioon toiveesi ja ajatuksesi päivän lookista, olen mielelläni apuna kokonaisuuden suunnittelussa. Halutessasi teemme sinulle yhdessä myös henkilökohtaisen suunnitelman ihon – ja vartalonhoidon osalta kotihoito-ohjeineen.

Pikakampaus alk. 40 ,00 eur /lyhyet hiukset

Juhlameikki 50,00 eur
Häämeikkaus 80,00 eur

Kampaus & meikki paketit alkaen 120,00 eur/ lyhyet hiukset
Kysy myös tarjous hääkampauksen ja meikin osalta!

Kuvaus-, näköis-, ja fantasia meikkien ja maskeerauksien hinta muodostuu tapauskohtaisesti riippuen käytetystä ajasta ja tarvikkeista

Henkilökohtainen meikkiopastus 50,00  eur   – Uusia tuulia meikkaamiseen, löydä omat värisi henkilökohtaisen meikkiopastuksen avulla. ( kysy tarjous myös ryhmille )

Muistoksi uudesta elämästä uniikki vartalomaalaus Belly painting, alkaen 40,00 eur/h

☆ Girls night out kokoa ystäväporukkasi koolle ja pitäkää huoleton illanvietto! 

Miltä kuulostaisi että juhlimaan lähtiessä kenenkään ei tarvitse huolehtia meikkaamisesta??
Lähdettepä suosikki artistin keikalle, uuden baarin avajaisiin, tai juhlitte ystävyyttä, olen palveluksessanne 🙂 

Keikkailen sopimuksen mukaan ja huolehdin bilemeikit illan osalta orderiin, – koska elämässä pitää olla bling blingiä ☆☆
Pyydä tarjous porukallenne!

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.