Vartalohoidot

Vartalon iho on ohuempi ja kuivempi ja usein myös valitettavasti sen hoito unohdetaan. Iän myötä iho veltostuu ja rypistyy, ihonalaiskudokseen muodostuu selluliittia. Vartalohoidoissa otetaan huomioon asiakkaan toiveet ja tavoitteet, laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma sekä ohjeistetaan kotihoidon toteutuksessa.

Kosketus – aromaattinen hieronta, kesto 1 h, 69,00 e

Sulje silmäsi ja vastaanota kokonaisvaltaisesti rentouttava lihasjännityksiä laukaiseva hierontakokemus.
Kehoasi käsitellään pehmein sively- ja paineluottein, hieronnassa yhdistyvät klassisen-, lymfa-, sekä sidekudoshieronnan tekniikat. Anna itsellesi lupa olla läsnä tässä hetkessä ja ottaa vastaan eteeristen öljyjen hyväätekevä vaikutus.

Kuumakivihieronta, kesto 1-1,5 h, alk. 85,00 eur/ Huom! kuumakivihieronta palvelutarjonnassa viileinä vuodenaikoina.

Kuumakivihieronta rauhoittaa ja rentouttaa stressaantunutta kehoa ja mieltä. Lämpimillä kivillä tehtävässä hieronnassa lihakset rentoutuvat, elimistön aineenvaihdunta tehostuu ja lihaskireydet helpottavat. Mahdollisuus toteuttaa myös kuumakivihierontaa esim. selän alueelle.

Vartalon kuorintahoito, kesto 1,5 h, 77,00 eur

Eteeristen öljyjen ja merisuolojen ansiosta vartalon kuorintahoito puhdistaa ja uudistaa ihoa tehden siitä pehmeän, raikkaan ja elinvoimaisen. Vartalohoito sis. alkupuhdistus, vartalon kuorinnan sekä hieronnan.

Muokkaava vartalohoito, kesto 1,5 h, 79,00 eur

Vartalohoito kiinteyttää ja muokkaa ihoa, vähentää selluliitin aiheuttamia epäesteettisiä ongelmia. Vartalohoito sis. alkupuhdistuksen, seerumin, savi-merisuolanaamion sekä vartalon hieronnan.