Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus sekä kulmien liftaus

Luonnollisen kauniit ja kaarevat ripset

Ripsien kestotaivutuksella korostamme omia luonnollisia ripsiäsi. Taivutuksen avulla ripsesi kaartuvat kauniisti terävöittäen ja kohottaen katsettasi. Hoidon yhteydessä kestovärjäämme ripsesi jolloin ne korostuvat ennestään. Ripsien kestotaivutus voidaan uusia 8-12 vkon välein joka on ripsien luonnollinen kasvusykli. Hoidon keskivaiheilla n. 4-5 vkon kuluttua suosittelen ripsien kestovärjäystä jolloin taivutus saa lisäaikaa ja näkyvyyttä. Samalla näemme milloin voit turvallisesti uusia kestotaivutuksen.
Kestotaivutuksen hinta 85,00 eur

Kontraindikaatiot ( esteet ripsien taivutukselle)

*Raskaus ja imetys
*Allergiat
* Alopecia
* Silmätulehdus
* Sytostaatti ja sädehoito
*Trichillomania


Huom!
Emme tee ripsienkestotaivustusta alle 16- vuotiaille
.

Kotihoito-ohjeet

Ripsiä ei saa kastella eikä mielellään meikata 1-2 päivään hoidon jälkeen, sillä se voi loiventaa taivutusta. Tämän jälkeen voit meikata ja puhdistaa meikit normaalin tapaan. Suosittelen kotihoitoon keratiini mascaraa joka kosteuttaa ripsiä sekä pidentää taivutuksen kestoa. Harjaa ripset aamuin illoin ja levitä hoitomascara ripsiin. Voit myös käyttää sitä primerina ripsivärin alle.

Mikäli koet että ripsientaivutus on liian jyrkkä tai huomaat siinä jotain tavallisuudesta poikkeavaa, pyydän sinua ystävällisesti olemaan yhteydessä mahdollisimman pian, sillä voimme uusia käsittelyn n. 7 pvän ajan kestotaivutuksen teosta.
Huomioi lisäravinteet jotka vaikuttavat ripsien kasvuun, ne voivat lyhentää taivutuksen kestoa ripsissäsi.

Huomioitavaa saavuttaessa kestotaivutukseen

Saavuthan kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä puhtailla ja terveillä silmillä.

Mikäli käytät öljymäisiä tuotteita ripsissäsi niiden käyttö on suositeltavaa lopettaa 4-8 vkoa ennen taivutusta. Myös huoltovälin aikana ripsiöljyn käyttöä tulee välttää.

Antihistamiini saattaa aiheutta silmien kuivumista jolloin silmät tuntuvat herkemmiltä.

Kuivat silmät itsessään ei ole este hoidon toteutukselle mutta on mahdollista että hoidossa käytettävä iholiima ärsyttää silmien ympärysihoa.

Kaihi, retinopatia tai glaukooma eivät ole esteenä kestotaivutuksen toteutukselle.

Piilolinssit tulee poistaa ennen hoitoa, ja suosittelen ettei niitä käytetä hoidon jälkeen 24h.

Ripsienpidennysten poiston jälkeen tulee pitää 1 kk kasvukausi ripsille ennen kestotaivutukseen tuloa.Kulmien liftauksella saamme omista luonnollisista kulmakarvoistasi kauniisti muotoillut, näyttävämmät ja tuuheamman oloiset. Liftauksessa käytetään Yumi Brows-tuotteita, joilla käsittelemme ja asettelemme kulmakarvasi haluttuun muotoon, värjäämme sekä muotoilemme kulmakarvasi. Käsittely kestää kulmissa 4-8 vkoa ja se voidaan uusia min. 8 vkon välein. Yleensä uusinta väli on 8-12 vkoa. Suosittelen keratiini hoitoainetta myös kulmien laminoinnin hoitotuotteeksi, näin kulmakarva pysyy kosteutettuna, ravittuna ja elinvoimaisena pidempään. Voimme vahvistaa kulmien väriä ja muotoa n3-4 vkon päästä hoidon keskivaiheilla. Näin kulmakarvasi pysyvät huoliteltuina pidempään.
Kulmien liftaus 65,00 eur

Huomioitavaa ennen kulmien liftausta:

Öljypitoisten tuotteiden käyttö tulee lopettaa 4-8 vkoa ennen kulmien laminointia, myös hoidon välissä ei ole suositeltavaa käyttää öljyjä.

Kontraindikaatiot- esteet kulmien liftaukseen

* allergiat
* raskaus ja imetys
* alopecia
* sytostaatti ja sädehoidot
* trichillomania
* silmätulehdus

Ikäraja kulmien liftaukseen on myös 16-vuotta.