Djusie Acid Bloom Balancing Essence Kasvovesi

39,00 

Acid Bloom pitää täydellisesti huolen ihon pH-tasapainosta. Hapan pH on ihon bakteerikannan monimuotoisuudelle elintärkeä, sillä hyvät bakteerit rakastavat hapanta ja terveellistä ympäristöä. Päivittäinen annos Acid Bloomia pitää ihon kosteutettuna, kirkkaana ja täyteläisenä.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkästi reagoivalle iholle. Koostumus on aavistuksen täyteläinen ja ruhtinaallisesti kosteuttava.

pH-tasapainoa ylläpitävä hoitoneste kosteuttaa ihon napakan täyteläiseksi ja tekee siitä elinvoimaa hehkuvan ja mehukkaasti kuultavan. Tuotteen tähtiraaka-aineisiin kuuluvat ihon pH:ta tasapainottava ja kirkastava omenasiiderietikka ja miedosti kuoriva sekä kosteuttava PHA-happo glukonolaktoni.

Xylitol ja betaiini kosteuttavat, gotu kola uudistaa, rauhoittaa ja korjaa. Lakkakääpä ehkäisee pigmenttiläiskiä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Näin käytät: Voit käyttää tuotetta aamuin illoin. Imeytä hoitoneste kasvoille ja kaulalle käsin taputtelemalla, Djusie-rituaalin mukaisesti. Nauti syväkosteutetusta tunteesta ja hehkuvasta ihosta kaikkina vuodenaikoina.

100 mm, valmistettu Suomessa. Pullo kierrätetään lasinkeräykseen, korkki muovinkeräykseen ja kartonkipakkaus pahvinkeräykseen.

INCI: AQUA, GLUCONOLACTONE, VINEGAR, BETAINE, GLYCERIN**, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, GANODERMA LUCIDUN STEM EXTRACT*, XYLITOL, XANTHAN GUM, ACACIA SENEGAL GUM, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, TOCOPHEROL

*Ingredients from Organic Farming
**Made using Organic ingredients
1,15 % of the total ingredients are from Organic Farming
99 % natural origin of total

 

COSMOS NATURAL certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard available at
http://COSMOS.ecocert.com

Osasto:

Kuvaus

Päivittäinen annos iholle tärkeitä happoja. Kirkastaa, tasapainottaa pH:n ja tekee ihosta mehukkaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Djusie Acid Bloom Balancing Essence Kasvovesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.