Revitalash Ripsiseerumi 2ml

99,00 

Revitalash advance on ainutlaatuisen kosmeettisen koostumuksen sisältämä tuote, joka on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.

RevitaLash Advanced 2,0ml kestää päivittäisessä käytössä noin 4-6kk, säilyy avattuna vuoden ajan.

 

 

Osasto:

Kuvaus

Käyttö: Puhdista meikit ja kosteuta iho sekä silmänympärysiho. Levitetä seerumia  kerran päivässä, mieluiten iltaisin, yhdellä siveltimenvedolla eylinerimäisesti ripsien tyveen. Parhaan tuloksen saamiseksi on tärkeää että tuotetta käytetään säännöllisesti päivittäin. Tulokset näkyvät yksilöllisesti 3-10 viikon kuluttua säännöllisen käytön aloittamisesta. Säilyttääksesi saavuttamasi ripsien kauneuden käytä ylläpitohoitona vähintään 2-3 kertaa viikossa.

Kenelle tuote sopii?
Kuiville,  hauraille ripsille.
Ripsille, jotka ovat vaurioituneet ja ikääntyneet ennenaikaisesti lääkityksen, ympäristön haittatekijöiden, ylikäsittelyn tai ripsipidennysten vuoksi.
Sopii käytettäväksi myös ripsienkestotaivutuksen yhteydessä

Vaikutukset:

Hoitaa silmäripsiä ja ehkäisee niiden haurastumista ja katkeilua.
Lisää ripsien joustavuutta, kosteuspitoisuutta ja kiiltoa.
Antaa ripsille suojaa ympäristön haittatekijöitä vastaan.
Kaunistaa ripsiä ja lisää niiden nuorekkuutta.
Tehokas BioPeptin ComplexTM -aineosa, peptidit ja kasviuutteet kosteuttavat ripsiä ja tekevät niistä pehmeämmät, näyttävämmät ja terveemmän näköiset.

INCI: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phosphate, Phosphoric Acid, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1,Octapeptide-2.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Revitalash Ripsiseerumi 2ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *