Yin Your Skin Pro® HELMI facial rejuvenation gua sha- kasvolasta

84,00 

HELMI on ammattilaistason gua shaan suunniteltu kasvolasta. Valkoisesta jadesta valmistettu lasta on ainutlaatuisesti muotoiltu taikakalu, joka taitajansa käsissä paljastuu Yin Your Skin® tuoteperheen kaikkivoipaisimmaksi työvälineeksi. Ulkonäöltään minimalistiseen lastaan kätkeytyy aimo annos funktionaalista viisautta, ergonomista hienostuneisuutta ja ylivoimaista tehokuutta. Lastan pitkä saharaitareuna ja kouru tuovat erityistä tehokkuutta ihon napakoittamiseen sekä sidekudosjännitysten vapauttamiseen. Teräväsakarainen U-kulma istuu täydellisesti niskaan ja leuankärkeen ja tehostaa akupisteiden käsittelyä. U-kulman lyhyet sivut mahdollistavat tarkkuutta vaativan ja äärimmäisen tehokkaan työskentelyn silmien ja suun ympärillä.

HELMI-kasvolasta on saatavilla vain Yin Your Skin Pro® -koulutuksen käyneille ammattilaisille ja heidän asiakkailleen. Lastan kotikäyttöön hankkiva saa linkin opetusvideoon, jonka kautta lastan käytön salat aukenevat ja tekniikan opettelu käy kätevästi.

Luonnossa helmen syntyminen on harvinainen tapahtuma, joka vie vuosikymmeniä. Myös HELMI-kasvolasta on syntynyt Yin Your Skin® -tuoteperheen pitkässä tuotekehityksessä, jota on tehty intohimoisesti ja kokemusperäisesti iholla työskennellen. HELMI-lasta on oodi käsityötaidolle, harjoituksen tekemille mestareille ja harvinaislaatuisille hoitotuloksille. 

*Yin Your Skin Pro® HELMI kasvolasta on suunniteltu Suomessa ja se on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin -tuoteperhettä. Välineet valmistetaan Kiinassa ja periaatteena on käyttää ainoastaan kiinalaisia kivilaatuja, kiinalaisen lääketieteen perinnettä kunnioittaen. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yin Your Skin Pro® HELMI facial rejuvenation gua sha- kasvolasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *